Takbyte

Takbyte

Ett tak har en livslängd på cirka 30-40 år beroende på vilken takbeklädnad som används och om arbetet med den förra takläggningen utfördes av fackmän. Genom att utföra löpande kontroller av ditt tak ett par gånger varje år, lämpligast före och efter vintern, får du snabbt reda på när det börjar bli dags att genomföra en takomläggning. Om du vill få professionell hjälp med ditt tak kan du kontakta oss på Kärrbäck Service & Entreprenad AB som har yrkesutbildade snickare i Uppsala som kan hjälpa dig med allt kring ditt takbyte.

 

Våra snickare i Uppsala utför takarbeten

Kärrbäck Service & Entreprenad AB är ett byggföretag i Uppsala som utför takarbeten åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Våra duktiga och erfarna snickare i Uppsala kan hjälpa dig med allt från planering och med att välja takbeklädnad till utförandet med högsta kvalitet och enligt gällande branschregler. Du kan använda vårt formulär på vår sida för att kontakta oss och boka ett kostnadsfritt möte. Då kan vi inspektera ditt tak, bistå med konsultation och därefter överlämna en offert med ett rättvist pris för ditt takbyte. 

Boka möte för diskussion kring ditt projekt!

Ska du utföra byggarbeten på din fastighet kan du boka ett kostnadsfritt möte med våra snickare i Uppsala. Då kan vi ta hänsyn till dina önskemål och sedan lämna en offert med ett konkurrenskraftigt pris.