Snickare

Snickare

Är det dags att utföra en renovering av din bostad eller planerar du att genomföra en tillbyggnad eller ombyggnad så finns det flera fördelar med att anlita professionella hantverkare för arbetet. Dels får du professionell hjälp med din planering och att välja rätt material och dels så blir arbetet utfört enligt gällande branschregler och därmed med högsta kvalitet. Om du vill få hjälp med ditt byggprojekt kan du kontakta oss på Kärrbäck Service & Entreprenad AB som har yrkesutbildade snickare i Uppsala med lång erfarenhet inom branschen.

 

Låt våra snickare i Uppsala hjälpa dig med ditt byggprojekt

Kärrbäck Service & Entreprenad AB är ett byggföretag som utför tjänster åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Uppsala med omnejd. Våra erfarna snickare i Uppsala kan hjälpa dig med alla typer av uppdrag som exempelvis nybyggnation, ombyggnad, tillbyggnad eller renoveringsarbeten. Alla våra medarbetare har yrkesbevis och är certifierade inom sina respektive arbetsområden. Vi kan också åta oss totalentreprenaden för ditt projekt. Det innebär att vi kan hjälpa dig med allt från planering, projektering och inköp av material till utförandet med ett perfekt resultat. 

Boka möte för diskussion kring ditt projekt!

Ska du utföra byggarbeten på din fastighet kan du boka ett kostnadsfritt möte med våra snickare i Uppsala. Då kan vi ta hänsyn till dina önskemål och sedan lämna en offert med ett konkurrenskraftigt pris.