Fasad

Fasad

Att det krävs underhåll för att hålla din fasad fräsch och snygg är nog inget som har gått dig obemärkt förbi. Ungefär var 10:e år behöver du utföra underhållsarbete på din fasad i form av att tvätta bort potentiella alger, skrapa bort gammal färg och måla om så att den har ett bra skydd mot regn och vind. Detta är förutsatt att du inte har fått in fukt bakom träpanelen och att det har bildats röta. Då kan det krävas att du måste utföra ett fasadbyte. Känns detta krångligt och svårt? Då tycker vi att du ska kontakta oss på Kärrbäck Entreprenad. Vi är experter på fasadbyten och våra snickare i Uppsala finns här för att hjälpa dig. 

 

Våra duktiga snickare i Uppsala är redo att hjälpa dig med din fasad

Vi på Kärrbäck Service & Entreprenad AB är redo att utföra fasadarbeten åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Våra snickare i Uppsala har lång erfarenhet inom branschen och är yrkesutbildade hantverkare. Dom kan bistå dig med allt som din fasad kräver när det kommer till underhåll eller för den delen ett helt fasadbyte. Skulle du behöva ett fönsterbyte, plåtarbete eller någon som tar sig an din totalentreprenad så löser vi även det! Vi är byggfirman i Uppsala som kan leverera helhetslösningen till dig! Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig med ditt projekt! 


Boka möte för diskussion kring ditt projekt!

Ska du utföra byggarbeten på din fastighet kan du boka ett kostnadsfritt möte med våra snickare i Uppsala. Då kan vi ta hänsyn till dina önskemål och sedan lämna en offert med ett konkurrenskraftigt pris.