Våra snickare i Uppsala tipsar inför ditt takbyte

Har ditt tak uppnått sin livslängd är det dags att börja planera för en takomläggning. Vi har skickliga snickare från Uppsala som under många år utfört alla typer av takbyten med högsta kvalitet och för längsta livslängd. Här kan du ta del av våra tips inför ditt takbyte.

Taket är fastighetens viktigaste byggnadsdel och som skyddar ditt boende från regn, snö, vind och sol. Ett tak som underhålls löpande har vanligtvis en lång livslängd, mellan 30-40 år, men om det blir skadat eller släpper igenom fukt kan det leda till mycket kostsamma reparationer. Därför bör du kontrollera ditt tak varje år och planera din takomläggning innan det uppstår skador.

 

Kärrbäck Service & Entreprenad är ett byggföretag i Uppsala som har duktiga snickare som är proffs på tak. Om du vill få hjälp med att kontrollera ditt tak eller med din takomläggning kan du kontakta oss för konsultation.

 

Tips inför ditt takbyte från våra snickare i Uppsala

  • Börja med att kontrollera ditt taks skick. Det gör du genom att klättra upp på taket för att inspektera om taket har några skador. Har du plåttak ska du kontrollera om det uppstått rostskador vid skarvar. Har du takpannor kan du lyfta på några av pannorna för att dels granska takets tätskikt men även kontrollera om det uppstått röta på takläkten. Är du osäker kan du kontakta oss så hjälper vi dig med att inspektera ditt tak.
  • Inför din takomläggning behöver du lägga upp en budget för projektet. Tänk på att ha en buffert för oförutsedda kostnader, om du exempelvis även behöver byta ut underlagstaket. Som privatperson kan du erhålla ett ROT-avdrag på motsvarande 30 % av våra arbetskostnader, direkt på vår faktura.
  • Vanligast är att man lägger om taket med samma takbeklädnad som fanns där innan. Vill du av något skäl byta takbeklädnad kan du behöva ansöka om bygglov först hos kommunens byggnadsnämnd.
  • Anlita ett takföretag som har yrkesutbildade snickare i Uppsala med mångårig erfarenhet inom branschen. När vi utför takarbeten kan du vara trygg med att vi prioriterar säkerhet, användandet av rätt material och att arbetet utförs enligt gällande branschregler.

 

Låt våra snickare i Uppsala utföra ditt takbyte

Kärrbäck Service & Entreprenad är ett etablerat byggföretag i Uppsala som har snickare som varit verksamma under många år i branschen. Vi utför tjänster som bland annat takbyte, fönsterbyte, renoveringar och byggnationer åt privatpersoner och företag. Om du vill få hjälp med att utföra en säker takomläggning med ett perfekt resultat för maximal livslängd kan du kontakta oss. Du kan använda formuläret på vår sida för att boka ett kostnadsfritt möte så att vi kan inspektera ditt tak, bistå med konsultation och sedan överlämna en offert med ett rättvist pris. 

Boka möte för diskussion kring ditt projekt!

Ska du utföra byggarbeten på din fastighet kan du boka ett kostnadsfritt möte med våra snickare i Uppsala. Då kan vi ta hänsyn till dina önskemål och sedan lämna en offert med ett konkurrenskraftigt pris.