Tjänster våra snickare i Uppsala erbjuder

Att anlita ett etablerat byggföretag i Uppsala som har yrkesutbildade snickare för att utföra dina byggprojekt innebär att du kan vara trygg med att arbetet utförs med högsta kvalitet. Här kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig med dina olika byggprojekt.

Vill du skapa mer utrymme i din bostad genom att genomföra en ombyggnad eller tillbyggnad eller är det dags att lägga om taket eller utföra ett fönsterbyte? Då kan du vända dig till oss som är ett byggföretag i Uppsala som har professionella snickare som kan hjälpa dig med dina byggprojekt. Du är välkommen att kontakta oss på Kärrbäck Service & Entreprenad för mer information om våra tjänster.

 

Vi har snickare i Uppsala som utför allt inom bygg

Oavsett om du ska genomföra ett större eller mindre byggprojekt eller behöver hjälp med en enstaka punktinsats kan våra skickliga snickare i Uppsala bistå med hjälp. Här nedan finner du en del av de tjänster som vi kan erbjuda dig.

 

Fasadbyte

Har din träfasad fått röta, släpper fasaden igenom fukt eller behöver du av andra skäl genomföra ett fasadbyte i Uppsala kan du anlita våra snickare som är specialister på fasader. Vi kan genomföra ett fasadbyte av alla typer av träfasader men även renovera din putsade fasad. Våra medarbetare utför alltid arbetet enligt gällande branschregler och med godkänt material för ett perfekt slutresultat.

 

Fönsterbyte

Otäta fönster står för cirka 20 procent av en fastighets värmeförluster. Det betyder att ett fönsterbyte kan innebära att du sänker dina uppvärmningskostnader och samtidigt får ett jämnare inomhusklimat, året om. Vi kan hjälpa dig med allt från att mäta dina gamla fönster, bistå med konsultation kring dina nya fönster och montering av dessa. Våra snickare från Uppsala har mångårig erfarenhet av fönsterbyten och utför arbetet med ett perfekt resultat för lång livslängd och med maximal isolering.

 

Snickare

Vårt byggföretag i Uppsala har snickare som utför det mesta inom branschen som exempelvis bygga altaner, ombyggnader och tillbyggnader. Vi kan även åta oss uppdrag som finsnickerier och montering av inredning. När du behöver bygga om för att få mer bostadsutrymme eller då du ska renovera din bostad kan du anlita våra skickliga snickare i Uppsala. Då kan du vara säker på att arbetet utförs korrekt och med högsta kvalitet för maximal livslängd. Och ska du renovera ditt badrum i Uppsala eller Enköping så innehar vi våtrumscertifikat och kan hjälpa dig genom hela projektet

 

Takbyte

Läcker ditt tak in vatten, släpper det igenom fukt eller har taket uppnått sin livslängd är det dags att börja planera för en takomläggning. Genom att utföra ett takbyte i tid så slipper du risken att fukt tränger igenom vilket kan leda till att det utvecklas mögel som kan vara en stor olägenhet för de boende. Dessutom kan ett fuktskadat tak bli mycket kostsamt att renovera. Vi har snickare i Uppsala som kan hjälpa dig med alla typer av takomläggningar.

 

Totalentreprenad

När du ska genomföra en badrumsrenovering eller utföra något större byggprojekt krävs det ofta att det är flera hantverkare som utför arbeten. Vi kan åta oss din totalentreprenad vilket innebär att vi tar över ansvaret för ditt projekt och ser till att koordinera arbetet mellan olika hantverkare. Dessutom ansvarar vi för att det genomförs kvalitetskontroller så att du kan vara trygg med att arbetet utförs av behöriga hantverkare och enligt gällande branschregler.

 

Låt våra snickare från Uppsala hjälpa dig med dina projekt

Kärrbäck Service & Entreprenad är ett professionellt byggföretag i Uppsala som har yrkesutbildade snickare som utför tjänster inom byggbranschen. Genom att anlita våra snickare kan du vara trygg med att arbetet utförs enligt gällande branschregler, med rätt material för ett perfekt resultat. Du kan kontakta oss genom vårt formulär på sidan så att vi kan boka ett kostnadsfritt möte för en diskussion kring ditt byggprojekt. 

Boka möte för diskussion kring ditt projekt!

Ska du utföra byggarbeten på din fastighet kan du boka ett kostnadsfritt möte med våra snickare i Uppsala. Då kan vi ta hänsyn till dina önskemål och sedan lämna en offert med ett konkurrenskraftigt pris.