Fördelarna med en totalentreprenad från byggföretag i Uppsala

Genom att överlåta totalentreprenaden till vårt byggföretag i Uppsala får du kompetent hjälp med att utföra ditt byggprojekt korrekt och med högsta kvalitet. Dessutom sparar du tid och slipper massor av administration. Här får du mer information om fördelarna med en totalentreprenad.

Vid nybyggnation, tillbyggnad, ombyggnad eller större renoveringar är det tryggt för dig som beställare att ha ett byggföretag som åtar sig totalentreprenaden. Att som beställare själv ansvara för entreprenaden kräver kunskap om arbetets utförande men även en insikt om det material som ska användas. Det är dessutom tidskrävande och innebär en hel del administration samtidigt som du behöver finnas tillgänglig så att det inte uppstår avbrott i projektet. Om du vill överlåta totalentreprenaden till en lokal byggfirma i Uppsala kan du kontakta oss på Kärrbäck Service & Entreprenad AB.

 

Överlåt totalentreprenaden till vårt byggföretag i Uppsala

Låt vårt byggföretag i Uppsala åta sig totalentreprenaden för ditt byggprojekt. Då kan du vara trygg med att arbetet utförs säkert, korrekt och med högsta kvalitet. Dessutom ansvarar vi för kvalitetskontroller och att projektet blir klart i tid.

 

Fördelar med totalentreprenad

  • Du får hjälp med att planera ditt byggprojekt och även rådgivning kring de byggnadsdelar och material som ska användas.
  • Med en totalentreprenör har du alltid en arbetsledare tillgänglig som kan koordinera arbetet mellan olika företag så att rätt hantverkare finns på plats vid rätt tillfälle för att undvika stopp i arbetet.
  • Vi ansvarar för att endast behöriga hantverkare utför arbeten enligt gällande branschregler. Vi ser också till att de företag som utför arbetet innehar ansvarsförsäkringar om olyckan skulle vara framme.
  • Du slipper jonglera ett flertal olika kontaktpersoner utan får istället en kontaktperson som löpande uppdaterar dig om projektets status.
  • Vårt byggföretag i Uppsala ansvarar för att endast godkänt material används och för inköp och förvaring av byggmaterial.
  • Efter att projektet är avslutat gör vi en besiktning tillsammans med dig som beställare så att du är 100 % nöjd med vårt arbete.
  • När du anlitar oss för totalentreprenaden får du en faktura där allt arbete och material finns specificerat. Vi ser även till att ROT-avdraget sker direkt på fakturan.

 

Vårt byggföretag i Uppsala kan åta sig din totalentreprenad

Kärrbäck Service & Entreprenad AB är en byggfirma i Uppsala som utför tjänster åt företag, BRF och privatpersoner. Vi har yrkesutbildade snickare i Uppsala men även hantverkare som specialiserat sig inom olika områden. Det innebär att du kan vara trygg med att arbetet utförs av behöriga hantverkare och enligt rådande branschregler. Om du vill få hjälp med ditt byggprojekt kan du använda formuläret på vår sida för att boka kostnadsfritt möte så vi kan inspektera ditt projekt och bistå med konsultation. 

Boka möte för diskussion kring ditt projekt!

Ska du utföra byggarbeten på din fastighet kan du boka ett kostnadsfritt möte med våra snickare i Uppsala. Då kan vi ta hänsyn till dina önskemål och sedan lämna en offert med ett konkurrenskraftigt pris.