Fem tips från våra snickare i Uppsala inför din renovering

Att renovera en bostad kräver att man har en noggrann planering och lägger upp en budget så att det finns en plan för hur projektet ska genomföras. Tryggast är att anlita professionella snickare i Uppsala eller din lokala ort som utför arbetet med tillfredställande resultat. Här får du tips inför din renovering.

När det är dags att renovera din bostad i Uppsala finns det en del saker som du behöver fundera igenom innan du drar igång ditt projekt så att du kommer ända in i mål. Du behöver även besluta dig för om du ska göra en del av arbetet själv eller om du ska överlämna hela projektet till ett byggföretag. Tryggast är förstås att låta yrkesutbildade och erfarna snickare i Uppsala utföra arbetet så att du vet att arbetet blir korrekt utfört. Om du vill få hjälp med att renovera din bostad kan du kontakta oss på Kärrbäck Service & Entreprenad AB.

 

Våra snickare i Uppsala ger dig 5 tips för inför din renovering

  1. När du ska genomföra en renovering är planering A och O för att lyckas. Till att börja med behöver du bestämma omfattningen på ditt projekt, vad som ska utföras och hur du vill att resultatet ska bli. Då har du en plan för hur arbetet ska utföras, vilket även kan ligga som underlag om du vill få en offert från oss. Våra snickare i Uppsala kan bistå dig vid din planering och lämna konsultation kring inredning och material.
  2. Det är viktigt att du har en budget för ditt projekt så att du vet exakt hur mycket det kommer att kosta när du behöver ordna med finansiering. Det är också bra om du sätter av motsvarande cirka 10 – 15 procent av din budget till en buffert för oförutsedda kostnader. Tänk på att du kan använda ROT-avdrag på motsvarande 30 % av arbetskostnaderna.
  3. Om du genomför ett mer omfattande arbete kan du behöva ordna med tillfälligt boende under projekttiden.
  4. En större renovering involverar ofta många olika hantverksgrupper som exempelvis elektriker, rörmokare, målare, golvläggare, plattsättare och snickare. Då kan det vara tryggt att anlita ett byggföretag i Uppsala som kan åta sig totalentreprenaden för ditt projekt.
  5. Innan du betalar slutfakturan ska du genomföra en besiktning tillsammans med byggföretaget så att du är 100% nöjd med resultatet.

 

Kontakta oss om du vill få hjälp med din renovering

När du vill få arbetet utfört enligt gällande byggnormer och med högsta kvalitet kan du kontakta oss på Kärrbäck Service & Entreprenad AB som har skickliga snickare i Uppsala. Vi utför alla typer av tjänster åt privatpersoner, BRF och företag. Använd vårt formulär för att boka ett kostnadsfritt möte för diskussion kring ditt projekt redan idag. 

Boka möte för diskussion kring ditt projekt!

Ska du utföra byggarbeten på din fastighet kan du boka ett kostnadsfritt möte med våra snickare i Uppsala. Då kan vi ta hänsyn till dina önskemål och sedan lämna en offert med ett konkurrenskraftigt pris.