Om vår byggfirma i Uppsala

Om vår byggfirma i Uppsala

Kärrbäck Service & Entreprenad AB är ett byggföretag i Uppsala som har yrkesutbildade hantverkare som utför våra byggtjänster med stor yrkesstolthet.

Våra snickare i Uppsala har lång erfarenhet inom branschen vilket har bidragit till att vi är lösningsorienterade och kreativa nog att hitta lösningar även då projekten är svårlösta. Alla våra hantverkare har yrkesbevis och även certifieringar inom respektive arbetsområden. Det gör att vi utför våra arbeten på ett säkert sätt med ett professionellt resultat.

 

Vi kan åta oss totalentreprenaden för ditt projekt

Vid en totalentreprenad ansvarar vi för att endast behöriga hantverkare utför arbetet enligt rådande branschregler och med godkänt material för ett tillfredställande resultat. Dessutom finns det flera fördelar med totalentreprenad som bland annat att det finns en arbetsledare på plats som koordinerar arbetet mellan olika hantverkare och att du som beställare får en kontaktperson som löpande uppdaterar dig om hela projektets status.

Kontakta oss för mer information om våra tjänster.

Boka möte för diskussion kring ditt projekt!

Ska du utföra byggarbeten på din fastighet kan du boka ett kostnadsfritt möte med våra snickare i Uppsala. Då kan vi ta hänsyn till dina önskemål och sedan lämna en offert med ett konkurrenskraftigt pris.

Boka möte för diskussion kring ditt projekt!

Boka platsbesök